Heb je je uitbestedingscontract met FarmaFlux ondertekend?

Naast het beveiligde dataverzamelingssysteem dat wordt gebruikt door het Gedeeld Farmaceutisch Dossier, beheert FarmaFlux vzw nog andere nuttige diensten voor apothekers, zoals AssurPharma of RAOTD, het archiveringssysteem voor elektronische voorschriften. Om van die verschillende diensten gebruik te kunnen maken, moet elke apotheek zijn formele toestemming geven aan FarmaFlux. Dat gebeurt door het ondertekenen van een uitbestedingscontract.

Heb je dat contract wel ondertekend?
Dat kan je heel snel achterhalen door de module ‘Mijn apotheek’ van je profiel op MyAPB te raadplegen. Als je in orde bent, is het vakje ‘Ik ga akkoord met de verwerkersovereenkomst apotheek-FarmaFlux’ in het overzicht van je apotheekgegevens aangevinkt. Als dat vakje niet is aangevinkt, moet je alsnog akkoord gaan. We vragen je om in dat geval het vakje zelf aan te vinken.

 

Als je vragen hebt over dit onderwerp kan je die mailen naar privacy@farmaflux.be

Published by

Related Posts