03 november 2022

Griepmonitoring 2022-2023

In de context van een vraag gericht aan FarmaFlux om de aflevering van griepvaccins, werd een monitoring van deze seizoensvaccinatie gestart.

In de context van een vraag gericht aan FarmaFlux om de aflevering van griepvaccins en de veranderende rol van de apotheker tijdens deze coronacrisis te begeleiden, werd een monitoring van deze seizoensvaccinatie gestart. 

Duur van het project:  1/08/2022 – 31/03/2023

Verwerkingsdoeleinde

In het kader van de rapportering voor statistische doeleinden, meer bepaald het aantal afgeleverde griepvaccins, krijgt FarmaFlux de instructie om Persoonsgegevens te verwerken tot geaggregeerde en geanonimiseerde gegevens en deze (geaggregeerde en geanonimiseerde) gerapporteerde resultaten ter beschikking te stellen aan xxxxx in het kader van de verdere ontwikkeling van het beroep van apotheker.

Verwerkingswijze

Een specifieke CNK wordt ontwikkeld voor deze verwerking tot het bekomen van het aantal  vaccins die worden afgeleverd binnen de apotheek. De apotheker registreert bij elke aflevering de specifieke CNK.

Deze persoonsgegevens worden verwerkt (geanonimiseerd en gepseudonimiseerd) voor het bekomen van het aantal afgeleverde griepvaccins.

Soort persoonsgegevens 

Griepmonitor 22 23

Colum Nl

Categorie van betrokkenen

Patiënten

Geanonimiseerd gegeven

De apotheek

Persoonsgegeven

 

Duur van de bewaring 

De gegevens van deze verwerking worden 1 jaar bewaard en daarna vernietigd.

Bijkomende informatie

Contactpersoon van het project

SECTOR TASKFORCE - KOVAG
Marleen Haems 

Contactpersoon bij FarmaFlux

Marc Buckens

Manon Buyl


Laatst gewijzigd op 03/11/2022

Volg ons op...

Onze social media kanalen. Blijf bij met de laatste innovaties in de gezondheidssector, technologische snufjes, enz.