BLOGPOST 1    FARMAFLUX GEEFT ZICH BLOOT

WAAROM?
We werken al jaren achter de schermen om de verschillende e-projecten vlot te doen verlopen – een echt huzarenstukje, al zeggen we het zelf – maar we realiseren ons dat het spreekwoord ‘Onbekend is onbemind’ ook voor FarmaFlux geldt. Heel wat apothekers blijven met vragen zitten zoals: Wie zit er nu eigenlijk achter FarmaFlux? Hebben zij inzage in onze gegevens die doorgestuurd worden? En hoe zit het dan met de privacy? En wat als eHealth uitvalt en we geen voorschriften kunnen ophalen? Hoe ver staan we met het GFD in vergelijking met het buitenland?

WAT?
Daarom willen we wekelijks communiceren via een blog op onze vernieuwde website farmaflux.be en  via ons Twitteraccount Freddyflux – dat u binnenkort ook op onze website kan volgen.

DOEL?
Laten zien waarom FarmaFlux en de e-projecten een ABSOLUTE meerwaarde betekenen voor de apothekers.

HOE?
Geen technisch jargon of cijfers, maar zo transparant mogelijk communiceren over onze diensten in hapklare verstaanbare mensentaal, want weet u, … wij hebben niets te verbergen.

INTERACTIEF
We staan open voor alle vragen, bedenkingen, opwerpingen enz.

Stel ons uw vragen op freddyflux@farmaflux.be. Is het een vraag die voor anderen ook interessant is, dan besteden we er aandacht aan in een blogpost, anders krijgt u van ons een persoonlijk antwoord.

 Volgende blogpost : Het FarmaFlux team